vineri, 19 iunie 2015

Rulada aperitiv in foi de napolitana

Ingrediente :
- 1 foi napolitana
- 1 ceapa mica
- 150 gr ciuperci proaspete
- 150  gr sunca
- 1/2 ardei gras rosu
- 2-3 fire marar proaspot
- 6 oua
- 2 ling.  pezmet
- sare , piper

Pentru uns rulada avem nevoie de 2 ling. smantana si putin cascaval



Mod de preparare :
Pentru inceput punem la fiert 3 oua .Curatam ceapa , spalam bine ciupercile si le taiem marunt


Punem ciupercile intr-o cratita pe foc , adaugam ceapa taiata marunt si putin ulei  , le inabusim pana scade apa .


Dupa ce sunt gata ciupercile le lasam putin sa se raceasca si adaugam sunca , ardeiul taiate cubulete, ouale crude , ouale fierte taiate marunt , pezmetul , mararul taiat marunt , sare si piper dupa plac


Amestecam bine toate ingredientele si le intindem peste foaia de napolitana , lasam sa se inmoaie foile cca 10 min. dupa care le rulam strans .


Punem rulada int-ro tava tapetata cu hartie de copt si o ungem  cu smantana si razuim cascaval , dam la cuptorul preincalzit pentru cca 20-25 min pana se rumeneste putin .


Taiata atent cu un cutit poate fi servita atat  calda cat si rece dar arata mai bine taiata rece .


Pofta buna !










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu