Ingrediente :
- 1 dovlecel mai mare- 3 oua
- 4-5 ling pezmet
- 1 legatura patrunjel verde
- 2-3 fire marar verde
- 3-4 catei usturoi
- ulei pentru prajit
- sare , piper
Mod de preparare :
Curatam dovlecelul de coaja , il radem pe razatoare mare il saram si-l lasam deoparte pentru 15 min .Dupa cele 15 min. stoarcem bine dovlecelul de apa care o lasa . Il punem intr-un castron si adaugam ouala , verdeata tocata marunt , pezmetul , usturoiul pasat , sare si piper dupa plac ( avem grija sa nu punem prea multa sare pentruca dovlecelul a fost sarat si la inceput ) le amestecam bine si le prajim intr-o tigaie cu ulei incins .
Se prajesc pe ambele parti si se scot pe sevetel de hartie sa absoarba surplusul de ulei .
Se servesc atat calde cat si reci .
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu