marți, 28 iulie 2015

Cornuri cu nuca si gem

Ingrediente : 

-500 gr. faina
- 200 gr. untura
- 2 oua
- 1 praf de copt
- coaja rasa de lamaie
- 150 ml lapte caldut

Pentru unplutura :

- 250 gr. nuca macinata
- 4-5 ling. gem
- 2 ling zahar


Mod de preparare :

Toate ingredientele se amesteca intr-un castron pana avem un aluat fin si potrivit de tare , care nu se lipeste de maini .

Aluatul se inparte in patru parti , se intinde fiecare foaie si se taie fasii , la baza punem unplutura si rulam spre varf .

Asezam cornuletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor preincalzit pentru 10 - 15 min.pana se rumenesc putin .


Le tavalim prin zahar pudra sau se pot servi si asa simple .


Pofta buna !








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu