vineri, 15 mai 2015

Chiftelute la cuptor

Ingrediente :

- 700 gr. carne amestec (porc cu vita)
- 4 oua
- 1 cartof mare
- 1 legatura patrunjel proaspat tocat marunt
- 4 ling. cu varf pezmet
- 50 gr. soia granule
- 1 caciulie usturoi
- sare , piper





Mod de preparare :

Punem intr-un castron carnea tocata ,soia pregatita conform instructiunilor de pe ambalaj , cartoful curatat ,spalat si dat pe razatoare , ouale , patrunjelul tocat , usturoiul pasat , pezmetul , sare ,piper dupa plac .

 Amestecam toate ingredientele , luam cu o lingura din conpozitia obtinuta si formam cu mana chiftelutele in forma dorita .Asezatile intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( daca nu aveti hartie de copt intindeti putin ulei pe fundul tavi )


Dati la cuptor incins , pentru cca. 30 min. pana ce chiftelutele sunt coapte si frumos rumenite.


Nu-s cele mai aspectoase chiftelute , dar sunt cele mai gustoase , si mai ales se fac rapid si fara prajeala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu