Ingrediente
Blat :
- 370 gr. faina- 150 gr unt
- 100 gr. zahar
- 2 oua
- 1 praf de copt
- 1\2 lamaie
- 50 ml lapte
- un varf de cutit sare
Crema de branza :
- 450 gr. branza proaspata de vaci- 1 budinca de vanilie
- 450 ml. lapte
- 150 gr. zahar
- 1\2 lamaie
- 50 ml. ulei
- 3 galbenusuri ou
Bezea :
- 3 albusuri- 2 ling. zahar
Mod de preparare :
Intr-un bol punem branza ,zaharul , lamaia razuita , uleiul , galbenusurile , le frecam bine si adaugam laptele si budinca in ploaie.Intindem blatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si turnam amestecul de branza.
Dam la cuptorul preincalzit pentru cca. 35 min la foc mediu .
Scoatem tava din cuptor si adaugam albusurile batute spuma tare cu cele 2 ling. de zahar .
Se lasa la racit in tava apoi se portioneaza dupa dorinta .
SFAT : Folositi o tava cu dim. 34-26 cm.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu