duminică, 26 aprilie 2015

Aripioare de pui la cuptor cu garnitura de cartofi natur

Ingrediente :

- aripioare pui
- cartofi
- patrunjel
- sare , piper , boia de ardei
- ulei de masline


 Mod de preparare :

Spalam aripioarele , le ungem cu ulei de masline si condimentam cu sare ,  piper , boia .

Incingem cuptorul la 180 grade C . Le asezam intr-o tava unsa cu ulei si le coacem la cuptor cca. 25- 30 min. Pana se fac aripioarele punem intr-o cratita cartofi curatati , spalati si taiati cubulete  , si ii fierbem in apa cu sare la foc mic.

Dupa ce sa fiert cartofii , ii strecoram , ii ungem cu ulei si presaram patrunjel proaspat .
Serviti cu orce salata sau muraturi preferate .


Foarte bun , gustos  si sanatos .

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu