Ingrediente :
- 300 gr. cascaval de casa- 300 gr. sunca
- 200 gr.ciuperci conservate sau crude
- 1\2 ardei rosu gras
- 1 morcov mare
- 1 ling. oregano
- 200 gr. porumb conservat
Blat :
- 500 gr. faina
- 250 ml apa
- 20 gr. drojdie proaspata
- 3 linguri ulei
- 1\2 ligurita sare
- 1\2 lingurita zahar
Mod de preparare :
Dizolvam in apa calduta drojdia apoi zaharul , sarea si uleiul . La sfarsit adaugam faina si framantam pana se incorporeaza bine .Lasam aluatul la dospit cca. 20 min. la loc caldut.Intre timp taiem morcovul fasii si intr-o cratita il inabusim cu putina apa cca. 3-4 min . Dupa ce a crescut aluatul il inpartim in 4 parti egale .Se unge tava cu ulei si punem blatul , il ungem cu cheiciup presaram oregano .
Dam la cuptorul prencalzit cca 20-25 min
Cantitatea de ingrediente este pentru 4 piza mici de27\27 cm.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu