Ingrediente :
- 200 gr . piscoturi- 250 gr . mascarpone
- 3 oua
- 150 gr . zahar praf
- 200 ml .frisca lichida
- 250 ml .cafea la ibric
- 2 ling . cacao
- o ling . esenta de rom
Mod de preparare ;
Separat se bate frisca si se pune peste conpozitia de mai sus amestecand pana se omogenizeaza . Albusurile se bat bine cu un varf de sare . Cand s-au antarit , adaugam o ling . zahar si batem in continuare cu mixerul pana la intoarcerea vasului sa nu curga .
Spuma de albus se ancorporeaza in conpozitie amestecand cu grija de sus in jos .
Crema obtinuta se tine la frigider cca . 20 min . In cafea adaugam o ling . zahar si romul .
Intr-o tava se pune un srat subtire de crema peste care se pune un strat piscoturi umezite in cafea .Punem primul strat generos de crema apoi iar un strat de piscoturi . Se pudreza cu cacao si se baga la frigider pentru 8 ore .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu