Ingrediente :
- 500 gr. carne de porc (eu am folosit pulpa de porc dar puteti face cu orce carne preferata)- 1 kg cartofi
- 2-3 fire patrunjel verde proaspat
- 1 lingura pasta de ardei
- 1 ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- sare , piper
Mod de preparare :
Se spala carnea , se taie cubulete si se pune intr-o cratita .Peste carne adaugam pasta de ardei , ceapa taiata, foile de dafin , sare , piper si putina apa.Inabusim toate ingredientele cca. 20 -25 min apoi adaugam cartofi curatati si taiati cubulete si apa cat sa acopere putin cartofi .
Dupa ce incepe sa fiarba punem si usturoiul pasat .Amestecam din cand in cand si lasam sa fiarba aprx. 15 min (pana incep sa se zdrobeasca cartofi).La sfarsit tocam patrunjelul si-l adaugam peste cartofi .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu