Ingrediente :
- 500 gr cartofi- 100 gr. varza
- 100 gr. sunca
Sosul :
- un galbenus ou- 100 ml . ulei
- o ling . mustar
- 2 ling . iaurt
- 4 catei usturoi
- sare dupa gust
Mod de preparare :
Cartofii curatati si taiati se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp taiem varza , sunca si facem sosul.Facem o maioneza din galbenus , ulei ,mustar si sare. Cand ieste gata maioneza adaugam iaurtul si usturoiul pasat .
Amestecam bine si lasam pentru 15 min . la frigider .
Punem cartofii in farfurie si adaugam peste iei varza , sunca si sosul
Bun si usor de preparat !
Mentionez ca cartofii se pot si praji , eu am ales varianta prin fierbere deoarece nu prea mananc prajeli .Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu