vineri, 3 aprilie 2015

Cartofi surpriza

Ingrediente :

- 500 gr cartofi
- 100 gr. varza
- 100 gr. sunca

Sosul :

- un galbenus ou
- 100 ml . ulei
- o ling . mustar
- 2 ling . iaurt
- 4 catei usturoi
- sare dupa gust

Mod de preparare :

Cartofii curatati si taiati se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp taiem varza , sunca si facem sosul.


Facem o maioneza din galbenus , ulei ,mustar si sare. Cand ieste  gata maioneza adaugam iaurtul si usturoiul pasat .

 Amestecam bine si lasam pentru 15 min . la frigider .
Punem cartofii in farfurie si adaugam peste iei varza , sunca si sosul


Bun si usor de preparat !

Mentionez ca cartofii se pot si praji , eu am ales varianta prin fierbere deoarece nu prea mananc prajeli .Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu