joi, 9 aprilie 2015

Cheg aperitiv cu sunca , ciuperci si cascaval

                         

Igrediente :

- 5 oua
- 5 ling. smantana
- 5 ling.faina
-1 ling. marar tocat
- 1 legatura ceapa verde
- 180 gr. ciuperci
- 150 gr.sunca
- 50 gr cascaval
- 100 gr. ardei gras rosu
- 3 ling ulei
- sare , piper

Mod de preparare :





Se caleste in ulei cu putina apa ciupercile , dupa 5 min . se adauga ceapa si se lasa pe foc pana se evapora apa lasata de ciuperci . Potrivim de sare si piper .
 Ungem tava de chec cu ulei apoi o tapetam cu faina . Se amesteca ciupercile cu faina si smantana , adaugam sunca , ardeiul taiat cubulete , cascavalul ,mararul tocat si galbenusul .


  Se bate albusurile spuma tare si se adauga in conpozitie amestecand de sus in jos pana se omogenizeaza .



 Punem compozitia in tava si se da 40 min . la cuptorul prencalzit .
Nu se deschide cuptorul in primele 30 minute , altfel se lasa !


Gustos , cremos si potrivit ca intrare simpla si spectaculoasa . Se face repede si nici nu-ti trebuie prea mare stiinta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu